Hej USSare här kommer årets första mail info om dom närmast kommande händelserna i Upsala Segelsällskap.

OBS Förarintyg kursen har startat så det går inte längre att anmäla till den

Ta förarintyg ihop med klubbkamrater!
Missa inte tillfället att gå en förarintygskurs i USS klubbhus tillsammans med andra USS-are och en erfaren kursledare. Intensivkurs med kursstart 21 januari.

Information på Du har mer information på denna länk
https://ussvebb.nu/wp-content/uploads/2022/12/Forarintyg-Medborgarskolan_USS-1.pdf 

Under februari månad kommer vaktpärmen där man kan boka sin vaktnatt finnas tillgänglig i klubbhuset, för de som ej har bokat via Bas-K (det gäller alla som har båt på varvet och/eller i hamnen)

  • USS årsmöte 25 mars kl 16:00 har Upsala Segelsällskap årsmöte i klubbhuset.
   Förslag på dagordning kommer i USS Aktuellt nr1 2023. Efter själva årsmötet bjuds alla som deltagit på lite mat i den traditionella årsmötes pubben. Maten bjuder klubben på, drycken till självkostnadspris.
  • Solskensgrill 19 mars kl 13:00. På traditionellt vis startar vi våren på USS med den sedvanliga solskensgrillen på klubbhus verandan. Kom och ta en hamburgare och eller korv, träffa bryggrannar och övriga i klubben. Det brukar vara fullt på klubbhusets veranda. Ofta har vi också tur med vädret……
  • USS nya hemsida är nu på plats och i full drift. Den kommer självfallet att utvecklas kontinuerligt under året. Där hittar du alltid den senaste informationen om och runt Upsala segelsällskap.
   Besök den gärna på www.uss.nu