Hej USS:are

Nu när våren äntligen börjat komma igång, är det mycket att göra.

Det är också mycket som händer i USS. Här nedan kan du se en del av vad som är på gång.
Hemsidan ussvebb.nu har alltid det senaste.

Mvh USS administration

Medlemsenkät. För att fånga upp vad du som medlem tycker, har vi skapat en enkel och kort enkät. Den tar bara några minuter att göra. Vi hoppas att så många medlemmar som möjligt tar sig tiden att göra den. Klicka på länken nedan, den är helt anonym.
https://forms.gle/ndQJbwjFDcyu5rWy8

Den kommer att vara öppen till 1 maj.

Avgifter. Medlems- och hamnavgifter aviserades i januari. Trots flera påminnelser är det fortfarande ca 8% som inte betalat eller hört av sig. Kanske har mailet med avin hamnat i skräpkorgen eller av någon annan anledning inte kommit fram. Om du är osäker på om du betalt kan du logga in i vårt medlemssystem BAS-K och titta under fliken Aviserat. Hur du loggar in hittar du på USS hemsida under Medlemsinformation.

Nästa avisering sker i början på juni. Den avser varvsavgift för vintern 2023/2024 samt aktivitetsavgift för de som inte har utfört sitt aktivitetsarbete under 2022.

Håll ögonen uppe, avsändare är noreply@app.batunionen.com

Medlemsmöte: Den 10 maj kl 18:00 USS klubbhus Mötet är framförallt till för nya medlemmar men alla är förstås välkomna. Conny Kjellberg är föredragshållare, han kommer att berätta om sitt liv på kappseglings arenorna.

Hjertmans klubbdag. Den 26 april kl. 10-20 har Hjertmans sin klubbdag för medlemmar i Uppsalas båtklubbar. Förutom specialpriser så kommer ett antal leverantörer att vara på plats, och dom bjuder också på fika.

Sjösättningstider. Tider för sjösättning av varje båt kommer att anslås på varvets anslagstavla under helgen 15–16 april
23 april. Tidig sjösättning för kvarter 8. Önskemål om sjösättning meddelas till varvschefen,

på mail g.bohlin@telia.com, eller mobil 0705–170716

28 och 29 april kvarter 1-2-3-4.

6 maj kvarter 6 och 7.

7 maj kvarter 5.

7 maj. Sen sjösättning för kvarter 8. Önskemål om sjösättning meddelas till varvschefen, på

mail g.bohlin@telia.com, eller mobil 0705–170716

Varvsstädning. När båtarna har lämnat varvet så ska också varvet snyggas till, och det gör vi 15 maj kl 17:00 till ca 21:00 är vi många går det fortare. Alla som haft båt på varvet förväntas vara med.

Kvällssegling på tisdagarna börjar 9maj 19:00 med krysslänsbanor. (uppdaterad med rätt datum 26/4)

Flytt av båtar på 200-bryggan. Vid IF SM. 2-5 augusti kommer viss omstuvning i hamnen att ske, för att få plats med dom gästande IF båtarna. Detta kommer att ske i början av augusti.

Aktivitetsarbete med bokning via Bas-K. På prov kommer vi att lägga upp vissa aktivitetsarbeten genom Bas-K. Det bokar man på samma sätt som man bokade sin vaktnatt. Tills vidare så kommer vi också att annonsera aktivitetsarbeten som tidigare.

Aktivitetsarbeten:

Bryggutsättning Klinten. 22 april samling USS klubbhus kl 08:45, transport till Klinten med USS båtar, ta med flytväst. Anmälan via mail till klinten@uss.nu

Uppstart Klinten. Klinten behöver hjälp att komma igång inför sommaren. Arbetshelg lör- söndag 12-14 maj. Kom ut med egen båt, ev. kontakta klinten@uss.nu så försöker vi ordna transport.

Aktivitetsarbete varvet. Varvet behöver bemannas vid sjösättningsdagarna och för diverse sommararbeten som gräsklippning. Kontakta varvschefen, på mail g.bohlin@telia.com, eller via mobil 0705–170716